חדשות

קול קורא להגשת מועמדות לתוכנית לימודי הדוקטורט במחלקה לסוציולוגיה ולאנתרופולוגיה

פברואר 5, 2018

מתווה לתוכנית לימודי הדוקטורט

במחלקה לסוציולוגיה ולאנתרופולוגיה

באוניברסיטה העברית בירושלים

מחזור תשע״ט

המחלקה לסוציולוגיה ולאנתרופולוגיה באוניברסיטה העברית בירושלים מציעה תוכנית לימודים רב-שנתית לתואר שלישי ופותחת תוכנית מלגות מחלקתית לתלמידי דוקטורט מצטיינים.

תוכנית לימודי הדוקטורט שמה דגש על הכשרה מקיפה בתיאוריות ובשיטות מחקר וניתוח ועל פיתוח כישורים מקצועיים בתחומי המחקר, הכתיבה והפרסום, וההוראה באקדמיה.

ברכותנו לדוקטורנטים אלירן ארזי, שי סתרן והילה נחושתן על זכייתם במלגות!

יוני 18, 2017

ברכותנו החמות לשלושת תלמידי הדוקטורט במחלקתנו על זכייתם במלגות!

ברכות החמות לאלירן ארזי, אשר כותב את עבודת הדוקטורט שלו בהנחייתה של פרופ' נורית שטדלר, על זכייתו במלגת עזריאלי,
לשי סתרן, אשר כותב את עבודת הדוקטורט שלו בהנחייתם של פרופ' יורם בילו וד"ר איתן וילף, על זכייתו במלגת הופמן        ולהילה נחושתן, אשר כותבת את עבודת הדוקטורט שלה בהנחייתם של ד"ר יהודה גודמן וד"ר סיגל גולדין, על זכייתה במלגת נעמת.

אנחנו גאים בהצלחתכם ומאחלים הרבה הצלחה בהמשך הדרך!

ברכותינו לפרופ׳ נחמן בן-יהודה על זכייתו בפרס Law and Society Association‎

מאי 24, 2017

האגודה Law and Society Association הודיעה על הענקת פרס האגודה הבינלאומי (Law and Society Association International Award) לעמיתנו היקר פרופ׳ נחמן בן יהודה.

הפרס מוענק לנחמן על תרומתו לתחום —  For significant contributions to the advancement of knowledge in the field of law and society — ויוענק לנחמן בכינוס האגודה הקרוב במכסיקו סיטי.

בפרסום שיקולי האגודה להענקת הפרס לנחמן נכתב: