פסטיבל הסרטים האנתרופולוגי ה-6, הנה זה בא!

נובמבר 28, 2017

פסטיבל הסרטים האנתרופולוגי השישי (!) מגיע גם שנה ויתקיים בסינמטק ירושלים בתאריכים ה-28-30.11.

תכניית הפסטיבל זמינה בקישור זה ובאתר הסינמטק.

רכישת כרטיסים תתאפשר במהלך השבועיים הראשונים ללימודים בדוכן הסינמטק בפורום בהר הצופים, במחיר של 10 שקלים לסטודנטים ו-20 שקלים לחברי סגל האוניברסיטה העברית.

ברכותנו לדוקטורנטים אלירן ארזי, שי סתרן והילה נחושתן על זכייתם במלגות!

יוני 18, 2017

ברכותנו החמות לשלושת תלמידי הדוקטורט במחלקתנו על זכייתם במלגות!

ברכות החמות לאלירן ארזי, אשר כותב את עבודת הדוקטורט שלו בהנחייתה של פרופ' נורית שטדלר, על זכייתו במלגת עזריאלי,
לשי סתרן, אשר כותב את עבודת הדוקטורט שלו בהנחייתם של פרופ' יורם בילו וד"ר איתן וילף, על זכייתו במלגת הופמן        ולהילה נחושתן, אשר כותבת את עבודת הדוקטורט שלה בהנחייתם של ד"ר יהודה גודמן וד"ר סיגל גולדין, על זכייתה במלגת נעמת.

אנחנו גאים בהצלחתכם ומאחלים הרבה הצלחה בהמשך הדרך!

ברכותינו לפרופ׳ נחמן בן-יהודה על זכייתו בפרס Law and Society Association‎

מאי 24, 2017

האגודה Law and Society Association הודיעה על הענקת פרס האגודה הבינלאומי (Law and Society Association International Award) לעמיתנו היקר פרופ׳ נחמן בן יהודה.

הפרס מוענק לנחמן על תרומתו לתחום —  For significant contributions to the advancement of knowledge in the field of law and society — ויוענק לנחמן בכינוס האגודה הקרוב במכסיקו סיטי.

בפרסום שיקולי האגודה להענקת הפרס לנחמן נכתב: