פרופ' אסף דר: "Automatons, sales-floor control and the constitution of authority" | המחלקה לסוציולוגיה ולאנתרופולוגיה

ג', 21/01/202016:30-18:00
אוטומטונים

ביום שלישי ה-21.01 תיערך הרצאת אורח של פרופ' אסף דר מאוניברסיטת חיפה בקורס "חקר ארגונים", בכיתה 3208 (מדעי חברה) בשעות 16:30-18:00.

כיצד אוטומטונים אינטרנטיים משתלטים על המכירות והשייוק? כיצד הפלטפורמות האינטרנטיות מכתיבות למוכרים.ות את סדר היום והעבודה? ומה הלוגיקה מאחוריהם?
בעידן הטכנולוגי הנוכחי, גם עולם הצרכנות נעמד בפני שאלות שמערערות לא רק על היחס בין המוכר ללקוח - אלא גם בין המוכר לבין פלטפורמות המכירה עצמן!
הרצאת אורח מעוררת מחשבה מאת פרופ' אסף דר מאוניברסיטת חיפה במסגרת הקורס "חקר ארגונים" של המגמה ללימודי ארגון במוסמך. ההרצאה פתוחה לקהל!

המאמר עליו מבוססת ההרצאה מצורף.

נשמח לראותכם,

המחלקה לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה