אירוע מיוחד לכבוד ספרו של איאן לוסטיק ״הפרדיגמה האבודה: מפתרון שתי המדינות למציאות המדינה האחת״ | המחלקה לסוציולוגיה ולאנתרופולוגיה

ב', 14/03/202216:00-18:00

ביום שני הקרוב ב-14.3 בשעה 16:00 יתקיים אירוע מיוחד לכבוד ספרו של איאן לוסטיק ״הפרדיגמה האבודה: מפתרון שתי המדינות למציאות המדינה האחת״ שיצא בהוצאת רסלינגבשיתוף המחלקה לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה, מכון טרומן ומכון דיוויס ליחסים בינלאומיים. בהשתתפות:  פרופ' סעיד זידאני (אוניבריסטית אל קודס), עו"ד פנינה שרביט ברוך (המכון למחקרי ביטחון לאומי), ד"ר מאיה רוזנפלד, (האוניברסיטה העברית),  ד"ר חסן ג'באריין (עדאלה) ופרופ' איאן לוסטיק (אוניברסיטית פנסילבניה). תנחה את האירוע: ד״ר אריז׳ סבאע׳-ח׳ורי (המחלקה לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה, האוניברסיטה העברית).  האירוע פתוח לכולם בהרשמה מראש.

האירוע יתקיים גם בקמפוס (מדעי חברה, חדר 2415), וגם בזום: